Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért

2024.05.09. 16:00

TESZ futás: már csak egy napig lehet nevezni!

Pünkösdhétfőn, május 20-án tizenharmadik alkalommal várják a székesfehérvári futókat a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyre (TESZ), ahol a mozgás örömén túl a fehérvári iskolákért is futhatnak a résztvevők. Jelentkezni május 10-ig lehet!

Feol.hu

Minden bizonnyal idén is sokan vágnak neki a versenynek

Fotó: FMH-archív (Nagy Norbert)

A versenyen két távon, egyéniben és váltóban állhatnak rajthoz a futók, akik május 10-én délig adhatják le nevezésüket. Ugyanakkor a korábbi évek hagyományainak megfelelően a Depónia futásra kizárólag a helyszínen, egy laposra taposott PET-palackkal lehet nevezni.

A „Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért" utcai futóversenyt a környezetvédelmi világnap alkalmából immár a 13. alkalommal rendezik meg. Pünkösdhétfőn, idén május 20-án, 17 órakor rajtolnak el a versenyzők a Rákóczi utca-Várkörút kereszteződéséből, hogy 4,8, illetve 11,2 kilométert egyéniben, vagy váltóban megtéve tegyenek újabb (futó)lépéseket egészségükért. A nevezéseket a 4,8 és 11,2 kilométeres távokra május 10-én, pénteken 12 óráig adhatják le a jelentkezők, vagyis aki indulni szeretne, annak már csak egy napja van!

Idén sem marad el a Depónia futás, melynek rajtja 18.30 órakor lesz és amelynek 1,6 kilométeres távján kicsik és nagyok közösen kocoghatnak. A sportolók nem csak a mozgás öröméért és a tisztább környezetért, de az oktatási intézményekért is futnak: a futást idén is felajánlhatják az általuk választott fehérvári iskolának. A nyolc legnépszerűbb intézmény pedig értékes nyereményekben részesül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában