ITF tenisztorna

2019.10.24. 21:23

Csak a párosok maradtak talpon a fehérvári tornán

Valamivel több babér termett a magyar lányok számára párosban a székesfehérvári 100 ezer dollár összdíjazású ITF női tenisztornán.

Korondy Tamás

Gálfi joggal örülhetett

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Mint említettük, a nyolc egyéni magyar indulónkból senki sem élte túl a nyitó fordulót a Kiskút Open salakján – noha Gálfi Dalma egészen közel járt a bravúrhoz.

Ámde ami nem megy egyedül, azt meg kell próbálni többedmagaddal – így hát egytől egyig elindultak a párosok küzdelmében is, több-kevesebb sikerrel. Jani Réka-Luca az előző, 60 ezer dolláros torna egyéni döntősével, a román Irina-Maria Barával az oldalán vágott neki a küzdelmeknek, de vélhetően utóbbi egyes szereplésére tekintettel visszaléptek a további küzdelmektől.

Gálfi joggal örülhetett
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Szabó-Drahota Dorka és Békefi Bianka kettős pedig attól a Haas–Sramkova párostól szenvedett még szerdán 6:2, 6:1 arányú vereséget, akik ma a Stollár Fanni és a spanyol Georgina Garcia-Perez párosa ellen nem álltak ki játszani – ők a Nagy Adrienn–Arn Gréta duón jutottak túl egyébként a szerdai nap folyamán, s így már a negyeddöntőben vannak. Ugyanezt elmondhatja magáról a Bondár Anna–Gálfi Dalma kettős is, akik a Ninomiya–Voracova szlovák–orosz duót győzték le egy rendkívül kiélezett, szuper tie breakes mérkőzésen 4:6, 6:4, 10:3 arányban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában