Ultimate frizbi

2019.04.09. 10:52

Sikeres a Fehérvár Lionz női toborzója

A márciusban elindított női toborzó kampánya beválni látszik a fehérvári együttesnek.

Elekes Gergő

Forrás: Fehérvár Lionz

Fotó: Fehérvár Lionz

– Elsősorban olyan lányokat céloztunk meg, akik szeretik a csapatsportokat, de jelenleg nincs alkalmuk sehol sem játszani, rendszeresen edzeni. Iskolákban testnevelőket kértünk meg, hogy osztogassanak az érdeklődő lányoknak a szórólapunkból, illetve az interneten is kampányoltunk. Szerencsére sok érdeklődő volt, végül mintegy 15 lány el is jött a próbaedzésekre. Közülük valóban többen próbáltak meg már más csapatsportokat, és reméljük, nálunk az új kedvencüket találták meg. Az új lányok lelkesek, és úgy érezzük, hogy ígéretes új kerettel kezdhetjük meg a Fehérvár Lionz női csapatának az építését – tudtuk meg Misi Anettől, az egyesület egyik elnökétől.

Fotó: Fehérvár Lionz

A toborzó még április közepéig tart, az alábbi próbaedzéseken, melyek a nemrég felújított First Fielden zajlanak, bárki csatlakozhat a csapathoz:

  • április 11. csütörtök 17:30-19:30
  • április 15. hétfő 17:30-19:30
  • Fotó: Fehérvár Lionz / Fehérvár Lionz

    A próbaedzéseken való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a [email protected] címen, vagy a toborzó weboldalán keresztül.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában