Amerikai futball

2019.01.10. 19:32

Már készül a szezonra a Fehérvár Enthroners csapata

Bár a labdák még pihennek, a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapata egy rövid téli pihenő után nekivágott az előttük álló szezonra való felkészülésnek.

Dévai N. Csaba

Bakonyvári Patrik (elöl) címeres mezben bizonyíthat

Fotó: Battyáni

Az időjárási körülményekből kifolyólag egyelőre teremben készülő együttesből a támadóegység Pál Tibor Kornél vezetésével a fizikai felkészítést kezdte meg, míg a védelem Boda Gábor, védőegységért felelős edzővel videóelemzéssel kezdte az évet. A heti három edzésen kívül több felkészülési mérkőzés és egy lengyelországi edzőtábor is szerepel a fehérvári amerikaifocisok tervei között, amivel megalapozhatják a sikeres szezont.

A tavaly a magyar bajnokság (HFL) ötödik helyén végző, valamint az osztrák ötödik ligát győzelemmel záró Enthroners komoly reményekkel kezdi majd az elkövetkező idényt. Az amerikai Jim Ward vezetőedző irányította legénység magyar bajnoki döntős és az osztrák negyedik liga bajnoka szeretne lenni, tovább folytatva útjukat a szomszédos ország első osztályú bajnoksága felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában