öttusaszövetség

2018.07.11. 15:00

Öttusa-Európa-bajnokság lesz a Bregyó-közben – Megtörtént a pályabejárás

A hazai öttusaszövetség illetékesei tartottak pályabejárást a jövő heti öttusa-Európa-bajnokság kapcsán.

Horog László

A bejáráson részt vett (balról) Kármán Sándor versenyigazgató, Gallai István főtitkár, Vörös Zsuzsanna, Király Anita

Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

Kedden délelőtt 9 órakor nyílt a sorompó a Bregyóban található Regionális Atlétikai Centrumban, a Magyar Öttusaszövetséget Kármán Sándor versenyigazgató, Gallai István főtitkár, valamint Király Anita stratégiai munkatárs képviselte. A Volán Fehérvár szakosztály-igazgatója, Vörös Zsuzsanna kalauzolta a MÖSZ munkatársait, akik bátran tették fel kérdéseiket a városgondnokság és az önkormányzat képviselőinek: a sportesemények szervezésében illetékes Bekő Katának, valamint a sportcentrum üzemeltetését irányító Szakáll Bélának. Bejárták a futás és a lövészet helyszínét, valamint a fejlelátó mögött található füves területet, ahol a lovaglásra kerül sor ezúttal is. A vívást a Széna téri sportcsarnokban rendezik. Gallai István egy új programról is beszámolt, az érdeklődők egy sátorban gyakorolhatják a lézeres lövészetet az Eb ideje alatt.

A bejáráson részt vett (balról) Kármán Sándor versenyigazgató, Gallai István főtitkár, Vörös Zsuzsanna, Király Anita
Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

A jövő kedden kezdődő eseményre minden összeáll, az Alba Volán SC ügyvezetője, Sárvári László közölte, a terveknek megfelelően haladnak. Tavaly nyáron Székesfehérvár nagy sikerrel bonyolította le a junior-világbajnokságot, amelyet néhány hónappal később az év legjobban rendezett versenyének választott a nemzetközi szövetség. A sportvezető reményei szerint ezúttal sem lesz gond a szervezéssel, mindenki elégedetten távozik Fehérvárról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában