Puskás Akadémia FC

2018.07.06. 22:01

Döntetlent játszottak a felcsútiak a román Voluntarival

A Horvátországban edzőtáborozó Puskás Akadémia FC labdarúgócsapata a román élvonalban éppen bennmaradó Voluntari együttesével remizett.

Ferencz Balázs

Balogh Balázs betalált

Forrás: PFLA

A Révkomárom múlt heti 4–2-es legyőzése után azzal az FC Voluntarival nézett farkasszemet Benczés Miklós legénysége, mely csapat három héttel ezelőtt osztályozón harcolta ki a további élvonalbeli tagságot Romániában. A találkozónak a szlovéniai Barkóc adott otthont, az első félidőben a bukaresti csapat birtokolta többet a labdát. Negyedóra játék után Radó András próbálkozása nem sokkal kerülte el a jobb felső sarkot. Az első játékrész közepén Balogh Balázs lövését tolta szögletre a román hálóőr, azonban a félidő végén újra próbálkozott a középpályás, Balogh 25 méterről talált a jobb alsó sarokba, 1–0. A szünet után hiába irányított a Puskás, a lefújás előtt Achim torolt meg egy védelmi hibát, s kiegyenlített, 1–1.

Puskás Akadémia FC– FC Voluntari 1–1 (1–0)

PAFC: Hegedüs L. – Osváth, Heris, Spandler, Trajkovski – Balogh B., Vega, Molnár – Latifi, Radó D., Szakály P. Csere: Szolnoki, Poór, Hegedűs J.,Bokros, Márkvárt, Knezevic, Kiss T., U. Diallo. G.: Balogh B., ill. Achim.

Borítóképen: Balogh Balázs Forrás: PFLA

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában