foci

2017.10.09. 21:03

Idegenben hibátlan a Videoton FC II

Zalaegerszeg – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában az Andráshida ellen nyert a Videoton FC II, s a tabella második helyére ugrott.

Krebsz András

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarr Andráshida SC- Videoton FC II 1-2 (1-1)

Andráshida Sporttelep, 200 néző, v.: Görög Márió.

Videoton II: Hársfalvi – Tarnóczi, Szalai T., Lencsés, Ujvári – Réti, Takács M. – Lassú (Solomun, 78.), E. Hadzic, Lőrincz (Pápai, 84.) – Galacs (Burka, 88.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Nem tudta legyűrni az Andráshida a pirosmezes Vidi II-t

Az idegenben eddig mind a négy találkozóját megnyerő fehérvári alakulat a hazai pályán veretlen Andráshida gárdájához látogatott. A vasárnapi találkozót rossz felfogásban kezdő piros-kékek a 34. percben hátrányba kerültek, Tóth László tizenhatoson kívüli tekerése a hosszú alsóban kötött ki, 1-0. A lehető legjobbkor jött az egyenlítés, a szünet előtt az idén már negyedszer eredményes Elvir Hadzic talált közvetlen közelről az andráshidai kapuba, 1-1. A térfélcserét követően az irányítást magukhoz ragadó vendégeknek sikerült fordítaniuk: a szombati, DAC elleni felkészülési mérkőzésen az NB I-es csapatban debütáló Réti Patrik fejjel mattolta Horváth Mártont, 1-2.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában