Eredményes szereplés

2024.03.13. 15:56

Éremeső hullott a zichyújfalui mazsorett csoportra

Legutóbb a paksi nemzetközi versenyen léptek színpadra Zichyújfalu mazsorett csoportjai. A megmérettetésről négy bronz-, tizenhárom ezüst- és hat aranyéremmel és két különdíjjal tértek haza.

Héjj Vivien

Eredményesen szerepeltek a zichyújfalui mazsorettesek

Forrás: Zichyújfalui Mazsorett Csoport közösségi oldala

A sikeres és eredményekben gazdag versenyről a Zichyújfalui Mazsorett Csoport közösségi felületén is hírt adott. A paksi megmérettetésre összesen huszonhárom versenyprodukcióval készültek, melyhez összesen százhat fellépőruhát vittek magukkal a zichyújfalui gyerekek.

– Legkisebb csoportunk életük első versenyén vett részt, ahol remekül helytálltak. Kisiskolás csoportunk ebben az évben versenyzett először szóló és páros produkciókban is. Nagylányaink hozták a már megszokott teljesítményt, így a késő esténk "bearanyozódott" – összegezték az eredményeket.

A mazsorettesek négy bronz-, tizenhárom ezüst- és hat aranyéremmel tértek haza, valamint elnyerték „A legjobb mazsorett produkció” és „A legkifejezőbb tánc produkció” elismerést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában