Kultúra

2023.05.01. 08:00

Nyitnikék Kápolnásnyéken - mi van, ha a nő elmúlt negyven?

Nyitnikék címmel évadnyitó programsorozattal ünnepli újranyitását a kápolnásnyéki Halász-kastély és a Halász Gedeon Eseményközpont.

S. Töttő Rita

Fotó: FMH-archív / S. Töttő Rita

A hosszú téli hallgatás után ismét megnyílik a kulturális életre vágyók előtt a kápolnásnyéki Halász-kastély és a Halász Gedeon Eseményközpont. A tűzzománc kiállítás megnyitója volt az első lehetőség 2023-ban – amely azóta is folyamatosan látogatható, ám most újabb programsorozattal készülnek a szervezők.

Május 12-én, 19 órakor Népdallá vált Petőfi verseket ad elő Tímár Sára és zenekara a Halász-kastélyban, majd pedig másnap, 13-án, 11 órakor folytatódik a program: FüleMüle kastélykoncert és kézműves játszóház várja a kicsiket. Ugyanaznap, azaz május 13-án este azonban már a felnőtteket várják a Halász Gedeon Eseményközpontba, ahol „A nő, ha elmúlt negyven…” című képzeletszínházi előadás és beszélgetés várja az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában