olvasó kaméleon

2021.07.21. 15:00

Pályázat gyerekeknek

A Vörösmarty Mihály Könyvtár, Olvasó Kaméleon címmel pályázatot hirdet alsó és felső tagozatos gyerekek részére, könyv ajánló beküldésére.

FMH

A pályamunka elkészítéséhez a könyvtár gyermekrészlege idén tíz darab könyvet javasol, de önállóan is lehet választani az ajánlott listán kívül. Egy pályázó maximum három könyvvel indulhat. A munkák értékelését nem befolyásolja, hogy a pályázó hány darab könyvvel és feladattípussal jelentkezik. Az egyes lehetőségeknél – könyvajánló írásban, totó formában, rajzban, versben – külön hirdetnek alsós és felsős korcsoportban kiemelten díjazott diákokat, akiket könyves ajándékcsomaggal jutalmaznak majd. A zsűri tagjait a gyermekkönyvtárosok és a pedagógus végzettségű könyvtárosok alkotják. A könyvtár által javasolt konkrét művek gyűjteményét, illetve a könyvajánlási módok részleteit az érdeklődők a könyvtár weboldalán, vagyis a https://gyerek.vmk. hu címen találják. A felhívásra kizárólag olyan alkotással lehet jelentkezni, amely más pályázaton nem vett részt. A pályamunkákat legkésőbb 2021. szeptember 6-ig kell eljuttatni a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlege részére személyesen, esetleg postai úton a 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 7. I. em. címre vagy elektronikus formában a [email protected] e-mail-címre. A beérkezett alkotásokat a zsűri értékelni fogja és várhatóan 2021 októberében hirdet majd eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában