üljünk össze!

2019.01.24. 17:00

Az idei évben is folytatódik az Öreghegyi Disputa

Január 29-én, kedden az egykori művelődési ház igazgatók beszélgetnek. A 18 órakor kezdődő eseményen Bobory Zoltán vendégei Adorján Viktor, Kovács György, Kovács József, Magyarits András, Mazák Gyula és Pálfalvi András lesznek.

feol.hu

Különleges beszélgetésre várnak mindenkit sok szeretettel kedden, az Öreghegyi Közösségi Házba. Az Öreghegyi Disputa keretében az egykori művelődési ház igazgatók fognak beszélgetni a város közösségi életét meghatározó kultúrházak múltbéli szerepéről, feladatairól, az azóta hagyománnyá vált fesztiválok, rendezvények elindításának körülményeiről, valamint személyes élményeikről.

Az Öreghegyi Disputa asztalánál Adorján Viktor (Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár), Kovács György (A Szabadművelődés Háza, Fejér Megyei Művelődési Központ), Kovács József (Ikarus Művelődési Ház), Magyarits András (A Szabadművelődés Háza), Mazák Gyula (Köfém Művelődési Ház) és Pálfalvi András (Fejér Megyei Művelődési Központ) foglalnak helyet és beszélgetnek Bobory Zoltánnal, a Vörösmarty Társaság elnökével, a Szent István Művelődési Ház egykori vezetőjével az Öreghegyi Közösségi Házban.

A belépés díjtalan, sok szeretettel várják az érdeklődőket január 29-én, a 18 órakor kezdődő eseményen.

Vezető képünk archív felvétel, csupán illusztrációként szolgál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában