Programajánló

2024.04.21. 16:30

Operettslágerek, interaktív játékok, kézműves foglalkozás – jön a Ligetsori piknik

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kínál programokat az április 27-én, szombaton megrendezésre kerülő Ligetsori piknik a Vörösmarty Mihály Általános Iskola melletti füves területen.

Déri Brenda

Fotó: FMH-Archív / NN

A szombat délután 15 órakor kezdődő rendezvényt Endrődi Ági és a Fellegjárók zenekar gyermekkoncertje nyitja meg, majd ezt követi a Dance Studio Nagy-Kuthy balettiskola növendékeinek előadása, fél 5-től pedig már Váradi Eszter Sárát és Keller Jánost láthatja a közönség a színpadon, akiktől népszerű operettslágereket hallhatnak. Fél 6-tól az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Junior csoport hívja táncba a pikniken résztvevőket. Végül a nap zárásaként a Strikers ad koncertet – tájékoztat az SZKKK.

A színpadi produkciók mellett lehetőség lesz csónakázásra, a kézműveskedők nyári kalapot készíthetnek, a Prinker ideiglenes digitális tetoválást is kipróbálhatják, akik szeretnék, illetve a hagyományos ugrálóvar, arcfestés és óriásbuborék sem marad ki a programok sorából.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában