Frissen Fejérből

2024.01.05. 14:29

Együtt ötletelhetnek a fehérváriak a jövő évi adventi díszkivilágításról

Még a lebontása előtt van lehetőség közösen gondolkodni az év végi adventi díszkivilágításról!

Feol.hu

Fotó: Nagy Norbert

Székesfehérvár minden évben csodálatos adventi fényekbe öltözik az ünnep érkeztével, ami nemcsak a városban élők, de az idelátogatók számára is meghitt ünnepi élményt nyújt évről évre. Vízkereszt ünnepéhez érve viszont – amihez számtalan jelentés és népszokás is kötődik – a karácsonyi díszek visszabontásának időpontja érkezik el. Idén, az ünnepi díszek lebontására készülve, Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András közösségi oldali bejegyzésében a városlakók véleményét és ötleteit várja a következő évre tervezett díszkivilágítás kapcsán: 

"Sok jelzés, vélemény érkezett az elmúlt heteken a városunk adventi díszkivilágításával kapcsolatban, így ez alatt a poszt alatt tisztelettel várom a javaslatokat, ötleteket hogy a jövőben mely és milyen díszeket illetve hol látnának szívesen a városban?"

Székesfehérvár az ország egyik leghangulatosabb karácsonyi vásárával büszkélkedhet, aminek fontos és tartalmas része a díszkivilágítás. Fontos hogy a városlakók még inkább magukénak érezhessék, és ha egy mód van rá, a város vezetése partnerként áll az ötletek mellé, amennyiben az megvalósítható!

"A megvalósítás persze mindig elsősorban anyagiak és munkaerő kérdése is, de szeretnénk minél több ötletet gyűjteni, hogy a jövőben még szebbé, hangulatosabbá tehessük a fehérvári adventeket!" – írta a polgármester a bejegyzésében, amire számtalan reakció érkezett, érdekes meglátásokkal és kreatív ötletekkel kísérve, és volt olyan is, akinek a véleménye szerint le sem kellene bontani a világítást!

"Örülnék, ha maradna a díszkivilágítás, jó abban hazaérkezni!"

A Vízkereszt ünnepe előtt tehát élhetünk a lehetőséggel, és együtt készülhetünk a jövő évre illetve tehetjük talán még szebbé a város mindig csodálatos ünnepi kivilágítását! 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában