Rengetegen jelentkeztek

2023.11.13. 13:46

Megvan Fehérvár idei városi karácsonyfája

Ahogy azt már megírtuk a hagyományokhoz híven a Városgondnokság idén is várta azon fenyőfa tulajdonosok felajánlását, akik fájukat a Városháza előtt szeretnék viszontlátni karácsonykor.

Déri Brenda

Fotó: FMH-archív

A felhívásra a Városgondnokság már lassan három héttel ezelőtt felhívta a figyelmet, így kíváncsiak voltunk, hogy hányan gondolták úgy, hogy az ő fenyőfájuknak van a leginkább helye karácsonykor a Fő utcán. Bozai István, városgondnok elárulta: rengetegen jelentkeztek, hogy felajánlanák a fájukat, sőt mi több már ki is választották közülük a város idei karácsonyfáját. De az egyelőre még titok, hogy honnan és kitől fog származni. 

Annyi azonban biztos, hogy a Városgondnokságnak nem volt egyszerű dolga az elbírálásnál, hiszen nemcsak az volt a fontos, hogy szép és formás legyen a fenyő, hanem elég magasnak is kellett lennie, minimum 7-8 méteresnek. Illetve lényeges volt még az is, hogy megközelíthető helyen legyen.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában