Frissen Fejérből

2023.11.15. 17:47

Meggondolták magukat, mégsem lesz egyirányú... (videó)

Nagy Zoltán Péter

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

Kedden délután számoltunk be róla feltételes módban, hogy ismét egyirányú lesz az Irányi Dániel utca Fehérváron. Cikkünkben a videón akkor jól látszott, hogy a kihelyezett táblák csak azt várják, hogy aktivizálják őket, ám ez nem történt meg. Sőt, az érintett táblák eltűntek.

Figyelemfelhívó cikkünkben azt is jeleztük, hogy úgy festett, az Irányi Dániel és a Honvéd utcák ugyanabba az irányba lennének egyirányúak, ami azért szerencsétlen lenne, mert a körforgalom kialakítása közben, ha lezárják a Szent Vendelt, akkor a Móri út felől nem lehetne megközelíteni a Malom utcát, csak ha a fél várost megkerüljük. Ám ez a veszély elhárult, mert mára a táblarakók leszedték a behajtani tilos és a kötelező haladási irányt jelző táblákat, és inkább visszavitték a telephelyre. Utóbbit még senki nem erősítette meg. Elképzelhető, hogy a táblacserék utóbbi okozója a Feol.hu portálunk volt, és belátták, nem biztos, hogy jó volt az elképzelés. De az is lehetséges, hogy a táblarakók az éberségünket tesztelték.

Tehát figyelem! Egyelőre mégsem lesz egyirányú az Irányi Dániel utca egyik irányból sem, de legalább kiraktak egy stoptáblát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában