Közlekedés

2023.11.14. 15:11

Egyirányú lesz az Irányi a Malom utca felől (videó)

Nagy Zoltán Péter

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

A Móri út felújításával kapcsolatban újabb forgalmi változás várható. Kilestük, hogy új táblákat helyeztek el a fehérvári Irányi Dániel utca Móri út felöli elejére, valamint a Móri úton. Előbbi tábla egy egyirányból behajtani tilos tábla, a második esetben kötelező haladási irányt jelző tábla. Egyelőre mindkét táblát elforgatták a közlekedők elől, tehát még nem érvényes, de hamarosan számíthatunk a változásra, ezért érdemes figyelni.

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

Úgy néz ki, hogy az Irányi Dániel utca haladási iránya megszűnik a felújítást megelőző időszakhoz képest, és a Malom utcától lehet majd behajtani, a Móri út felől tilos lesz a közlekedés. Ugyanakkor a régről az Irányiban hagyott táblák (sebességkorlátozó, megállni tilos) nyilván okafogyottak lesznek, mert azok mind csak a Móri út felől lennének értelmezhetőek.

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

Tehát figyelem, ahogy most kinéz, az Irányi utcát egyirányúvá teszik a Malom utca felől. Pontosan ugyanúgy, mint a Honvéd utcát. Tehát érdemes megszoknunk, hogy a Móri utat, csak a Malom utca felől tudjuk megközelíteni, hiszen a Szent Vendel még egy darabig szakaszosan zárva lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában