Frissen Fejérből

2023.08.14. 11:15

Még mindig lógnak a vezetékek a Rádió utcában (frissítve)

Még július végén megírtuk, hogy Székesfehérváron a Rádió utcában jó ideje lógnak a légkábelek, az ott élők közül pedig vannak, akik attól tartanak, hogy egy nagyobb szél vagy vihar alkalmával leszakadtnak és ráesnek valamire vagy épp valakire.

Déri Brenda

Forrás: Olvasó

Akkor néhány nap alatt azt is sikerült kiderítenünk, hogy az ott lévő szolgáltatók közül a Vodafone-hoz tartoznak az említett vezetékek, mely kapcsán a szolgáltató arról is tájékoztatott minket, hogy a szakemberek dolgoznak a vezetékek mihamarabbi helyreállításán. De úgy tűnik, hogy ez még máig sem sikerült, ugyanis nemrég ismét felkereste szerkesztőségünket egy lakó, aki képet is küldött a továbbra is logó vezetékekről.

Természetesen az első bejelentés után nem sokkal a szolgáltatót is megkerestük, akik akkor már a fent említett választ adták, hogy helyreállt-e a hiba, de arra a kérdésünkre cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak, majd pedig kaptuk a képet, melyen jól látszik, hogy a helyzet változatlan.

Kapcsolódó: 

Frissítés!

Nemrég kaptuk az információt, miszerint mégsem a Vodafone-hoz tartoznak az érintett kábelek.

"A Vodafone Magyarország sajtóosztályán elmondták, hogy a szolgáltató munkatársai minden, a vállalat hatáskörébe tartozó hibát elhárítottak. A helyszíni vizsgálat során kiderült, hogy az érintett kábel nem a Vodafone Magyarországhoz tartozik."

 

Amint többet tudunk a lelogó kábelek gazdájáról azt azonnal közöljük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában