Frissen Fejérből

2023.07.17. 14:14

Figyelem! Megváltozott a forgalmi rend a Tóvárosi lakónegyednél! (videó)

Reggel 8 óra helyett végül nem sokkal 10 óra előtt kerültek ki a korlátozó táblák, forgalmirend-változást jelző matricák július 17-én a székesfehérvári szakaszon.

Szanyi-Nagy Judit

Illusztráció

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Ez a szakasz a Tóvárosi lakónegyed környékét takarja. Ekkor a Hosszúsétatér–Horvát István utca csomópont Tóvárosi lakónegyed felé vezető Hosszúsétatéri ágát teljes szélességben lezárták a szakemberek, de a "kis" Széchenyin, a Mini Söröző alatt, a Széchenyi 27–29. számnál húzódó egyirányú útról sem lehet már a Horvát István utcára kanyarodni.

A "kis" Széchenyihez is kikerültek a kordonok
Fotó: Szanyi-Nagy Judit  / Fejér Megyei Hírlap

Ottjártunkkor különösebb fennakadást nem tapasztaltunk, a járművek haladása folyamatos volt. Egyedül néhány robogós vette figyelmen kívül a behajtást tiltó jelzést és a kordonokat s azok között szlalomozva mentek tovább útjukra.

Az önkormányzati kommunikációs központ közleménye szerint a korlátozás – amely a Széchenyi–Horvát István utcák szennyvízcsatorna-felújításához kapcsolódik – várhatóan július 21-ig, péntekig lesz érvényben.

Mutatjuk a változásokat:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában