A közös képviselő igényelheti a pótfűtést

2023.04.13. 20:00

Május közepéig meghosszabbítható a fűtési szezon Dunaújvárosban

Hivatalosan Dunaújvárosban is hamarosan véget ér a fűtési szezon, a távhőszolgáltató viszont a korábbi évekhez hasonlóan idén is lehetőséget biztosít pótfűtés igénylésére.

Baráth Eszter

Fotó: pexels

A DVG Zrt. tájékoztatása szerint a fűtési idény április 15-ig tart Dunaújvárosban, május 15-ig azonban igényelhetnek pótfűtést a társasházak. Az erre vonatkozó igényt minden esetben a lakóközösség közös képviselőjének kell benyújtani a [email protected] e-mail címre. Fontos, hogy ezt a fűtés kért bekapcsolási időpontja előtt legalább 24 órával meg kell tenni, tehát, ha egy társasházban április 15. után folytatólagos működést szeretnének, akkor a kérelmet még a tervezett leállítás időpontja előtt be kell nyújtani. Az első igénylés minden esetben ingyenes, a további hasonló esetekben viszont a DVG Zrt. Távhőszolgáltatás Árképzési Szabályzatában meghatározott díjat kell megfizetni.
A szolgáltató arról is tájékoztatja a lakosságot, hogy a város önkormányzatának rendelete szerint abban az esetben, ha a napi hőmérséklet 10 Celsius-fok alá csökken, vagy két egymást követő napon várhatóan 12 Celsius-fok alatt marad, akkor a felhasználók eltérő rendelkezése hiányában meg kell kezdeniük, vagy folytatniuk kell a szolgáltatást.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában