Évösszegző X. rész

2022.12.30. 08:00

Egy szerencsés tippmixes, megható lánykérés a szüreti felvonuláson és vezetés közben telefont nyomkodó buszsofőr - Ezeket olvastátok a legtöbben októberben

Ismét elérkezett az év vége, mi pedig egy újabb eseménydús évet tudhatunk magunk mögött. Minden hónapra jutott valami izgalmas hír, történés, amelyekre nagyon sokan voltak kíváncsiak, most ezeket gyűjtjük egy csokorba. Íme 2022 legolvasottabb cikkei októberből!

feol.hu

Fotó: Nyúl Gabriella

1. Fehérvári pedagógusból "közlekedési bűnelkövető"
Mint ahogy arról októberben beszámoltunk, Somogyi Hajnalka megdöbbenve vette tudomásul, nyugdíjas pedagógus létére – ahogy fogalmazott – “közlekedési bűnelkövető” lett. Még jó, hogy szóltak neki.


2. "Több angyal bújt elő, mint ördög" – Rengeteg embert felháborított a fehérvári plázában megalázott tanár esete
A földre borítottak székéből egy idős férfit a plázában. Azonnal felmerült a kérdés, hogyan lehetséges ez, és hol voltak eközben a biztonsági őrök? A történetben az a legijesztőbb, hogy az elmondások alapján éppen a biztonsági őrök inzultálták, majd lökték a földre a 83 éves, nyugdíjas tanárt.


3. Nem mindennapi felelőtlenség: Utasokkal teli buszt vezetett, de közben telefonját nyomkodta a sofőr
Egy videó került fel egy, a székesfehérváriaknak szóló közösségi média csoportba, amelyen jól látható, hogy egy autóbusz sofőrje vezetés közben nyomkodja telefonját. A felvétel publikálása épp úgy megosztotta a csoport tagjait, mint annak tartalma. - tájékoztattuk olvasóinkat októberben.


4. Nem jegyeket, bérleteket kért, hanem csokit osztott a gyerekeknek a 16-os busz sofőrje
És egy másik buszsofőr, aki egészen mással hívta fel magára a figyelmet: Evés előtt nincs csoki! És iskola előtt? Mondjuk a fehérvári 16-os buszon? Na, ott van! Ha még gyermek lennék, erre a járatra kérnék éves bérletet.


5. Megkongatta a Remény harangját Tilinger Tamara
Mint mondja, az út felénél jár, de csatát nyert a betegséggel szemben. Tilinger Tamara letudta a 13 adagos terápiát, s edzésbe állt. - számoltunk be Tamara harcáról októberben a feol.hu-n.


6. Részeg lány randalírozott Fehérváron: egy autó is áldozatául esett
Egy szemtanú számolt be a nem mindennapi esetről. Elmondása szerint még a lány háborodott fel, miután ő megkérte, hogy vállalja a felelősséget azért, amit tett.


7. Egy kislángi tippmixes 3,2 milliót nyert a háromezer forintos szelvényével
Tudás vagy szerencse, lényegében mindegy is: nagyot kaszált a Fejér megyei játékos. Valakinek szerencsés hónap volt az október.


8. Kincset találhattak a Fehérvár melletti szántóföldön?
Két fémkeresős közösségi oldalra is felkerültek annak a helyszínnek a fotói, amelyek valószínűleg városunk határában készültek, és régészeti leletek illegális úton történt kutatására, „leletvadászatra” utaltak.


9. Megható lánykérés az előszállási szüreti felvonuláson
Noha az eső miatt kétórás késéssel indultak útnak a felvonulók, még így is közel húsz helyen várták őket finom falatokkal. Előszállás egyik legnagyobb, sokak által várt eseménye a szüreti mulatság; a díszes menet, ahogyan az lenni szokott, idén is a művelődési háztól indult községjáró körútjára. Érkezésüket ostorcsattanás és élő muzsika is jelezte, így az egyes állomásokon időben készülhettek fogadásukra. Az egyik helyszín azonban más volt, mint a többi: itt szerelmi vallomással készült Kádár Imre bíró a kedvesének, Kiss Angélának.


10. Az emberség ott van a legkisebbekben is: megható történet a Koronás Parkból
A közösségi média pörgetése hamar be tudja szippantani az embert, és könnyen el tud veszni a lehangoló, rossz hírek között. De októberben találtunk egy olyan történetet, ami felmelegítette a szíveket az őszi napokon, és bizonyította, hogy egy apró gesztussal milyen könnyen jobbá tehetjük valaki napját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában