Frissen Fejérből

2022.06.16. 07:05

Az ország legjobbjai között a csákvári negyedikesek

Ötvenezer forint értékű könyvcsomaggal és egy könyvespolccal lett gazdagabb az Esterházy Móric Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola 4. a osztálya, amit egy 8 fordulós játékon elért jó eredményükkel nyertek a diákok.

Borsányi Bea

A boldog és büszke 4. a osztályosok

Forrás: Némedi István

Az Oké egy havonta megjelenő iskolai magazin, ami hasznos tartalmakkal bír. Ők indították el az 1–4. osztályosoknak szóló Kincsvadászat elnevezésű versenyt, amiben a részt vevő osztályok minden hónapban kaptak egy feladatsort. Ezt a gyerekek a magazin elolvasása után tudták mindig kitölteni. A válaszok beküldése mellett a végére elkészült egy kincsestérkép is, amelyet megadott támpontok szerint, de saját fantázia alapján rajzoltak a tanulók a hetek folyamán. 

Az országos versenyen minden évfolyam első 5, legtöbb pontot elért csapatát díjazták, így a csákvári negyedikeseket is, akik nagyon örültek a sikernek. A több mint 30, különböző témájú könyv – történelmi, művészeti, természettudományos, mesekönyv, verseskötet – már ott áll a hozzájuk kapott polcon az osztályteremben, amit – ahogy azt az osztály tanítói, Barabásné Németh Georgina és Nemesné Németh Márta elmondták – ősszel visznek magukkal a diákok az új osztálytermükbe. Egyfelől azért, mert a tanév végén már nem volt idejük a gyerekeknek sokat lapozgatni őket, másfelől az ő munkájuk a siker, így a nyeremény is őket illeti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában