A kettesek csapdájában

2022.01.05. 17:30

Mi vár ránk 2022-ben? "Mesélő" kártyákon keresztül néztünk a közeli jövőbe

Talán mindenki nevében elmondhatjuk, hogy 2021 nem volt egy egyszerű év. Teli volt megpróbáltatásokkal, lemondásokkal, és nehézségekkel, de ahogy szokás mondani, minden rosszban van valami jó. A múlt esztendő ugyanis megtanított minket értékelni az apró dolgokat és az együtt töltött idő fontosságát.

Bagotai Zsanett

A 2022-es év nem ígérkezik rossznak, de óvatosnak kell lennünk az élet számos területén

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

De vajon milyen lesz 2022? Meddig árnyékolja be életünket a vírus, mit üzennek a számok, és milyen fontos üzenete van az előttünk álló évnek? Eme kérdések megválaszolására az olvasóink számára kicsit sem ismeretlen jósnőt, Bozsák Angélát hívtuk segítségül. Ahogy mindig, most is felkészülten érkezett, és az asztalt hamar ellepték a jósláshoz elengedhetetlen kártyák, mint az álomtarot, az angyaltarot és a cigánykártyák is. 

 

– A 2022-es év nem ígérkezik rossznak, viszont nagyon óvatosnak kell lennünk az élet számos területén – kezdett bele Angéla. – Ha numerológiailag vizsgáljuk, akkor laikus szemmel annyit látunk, hogy ebben az évszámban nagyon sok a kettes. Ha a számok mögé nézünk, akkor azonban ez sokkal többet jelent. A kettes szám arra figyelmeztet bennünket, hogy túlzásokba eshetünk az érzelmek terén. Ez az érzelmi túltengés két irányba billenhet, egyfelől eluralkodhat bennünk a harag, a negatív érzelmek, a másik pedig természetesen a nagy szerelem, a pozitív gondolatok. Nagyon fontos, hogy minden ember az egyéni életet rendezze ebben az évben, mert a kettes számhoz a hatos párosul (2+2+2), ez pedig a család száma! Ha nem találjuk a helyünket a nagyvilágban, akkor egyet tudni kell, hogy vissza kell menni a gyökereinkhez. A család összefogása tehát különösen fontos a 2022-es esztendőben, de minden kapcsolatunkat harmonizálni kell, és a saját lelki békénket is meg kell találni. 

 

– A digitális világ sajnos negatív irányba vitte az emberek közötti kapcsolatokat és kommunikációt. Ez illúziót kelthet az emberekben. Ebben az évben pedig hatványozottan igaz lesz, hogy sokan egy hamis világot hisznek majd valódinak. 

Bozsák Angéla kártyái megmutatták milyen év elé nézünk Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

 

– Akadályokkal is találkozunk majd, de ettől nem kell megijedni. Viszont ha folyamatosan falakba ütközünk, akkor el kell gondolkodni, hogy az az út, amin járunk, a miénk-e. A kettes a segítség száma is, így ne féljünk segítséget kérni, ha szükségünk van rá! – 2023-ig itt garázdálkodik a Plútó bolygó, amely gyökeresen meg tudja változtatni az élethelyzetünket. Amely életterünkben nem uralkodik rend és harmónia, azt könnyen felborítja, előtte azonban megpróbálhatjuk rendbe tenni. Vannak élethelyzetek, amiket nem lehet megváltoztatni, mint például, ha lejár egy karma, lezárul életünk egy része, legyen szó akár párkapcsolatról, akár munkáról. Ilyenkor ne arra gondoljunk, hogy nem szeret minket Isten, és ezért vége van valaminek, hanem arra, hogy szeret, jót akar nekünk és helyes irányt mutat, hiszen minden okkal történik! 

 

Nem mehetünk el szó nélkül a vírushelyzet mellett sem, hiszen lassan két éve árnyékolja be az életünket, és van hatással a mindennapjainkra. Sokan gondolják azt, hogy még egy jó darabig jelen lesz a Covid, akár 2025-ig is. Angéla személy szerint viszont azt látja, hogy 2023 tavaszán kisétál az életünkből, és teljes mértékben visszatérhetünk a mindennapjainkhoz. A jövőben azonban lehetséges, hogy az emberiségnek több járványhelyzettel kell majd szembenéznie. A jósnő szavaival élve mindenki csak egy láncszem egy hatalmas egységben, ezért nagyon fontos, hogy egyenértékű félként tekintsünk a társainkra, ne gondoljuk, hogy valaki kevesebb nálunk, vagy sokkal több! Legyünk emberek, mert ez a legfontosabb! 

 

– A pénzünk értéke egy kicsit csökkenni fog, és könnyen kieshet a zsebünkből a pénz, ezért az anyagiakra nagyon figyeljünk oda, és ragadjunk meg minden lehetőséget, amely bevételt jelenthet számunkra, mert szükség lehet rá! – folytatja a jósnő. 

 

– A világ folyamatosan változik, de nem fog hozzánk változni, hanem nekünk kell alkalmazkodni. Ha ezt nem tesszük meg, akkor akadályokat, betegségeket hozhat az élet. A lényeg, hogy merjünk változni és változtatni! Higgyünk önmagunkban, és használjuk ki a bennünk rejlő lehetőségeket! Ne féljünk erősnek lenni! Próbára lesz téve a józan eszünk, és az érzelmeink is ebben az évben, de legyen önuralmunk és fogjunk össze, mert egyedül lehet, hogy gyorsabban tudunk haladni, de csapatban sokkal messzebbre juthatunk! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában