Frissen Fejérből

2021.11.11. 17:00

Balesetmegelőzési fotókiállítás nyílt Dunaújvárosban

A Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium aulájában balesetek helyszínén készült fotók hívják fel a diákok figyelmét a szabályos és körültekintő közlekedésre.

police.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnáziumban „Képben vagyunk” elnevezésű baleset-megelőzési fotókiállítás nyílt november 11-én. A tárlatot Szücsné Harkó Enikő igazgatóhelyettes asszony nyitotta meg.

Fotó: police.hu

Az eseményen jelen volt Suszter Tamás rendőr alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, Kőhalmi László rendőr főtörzszászlós, a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság titkára, valamint Orosz Csaba, a Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Közbiztonsági és Környezetvédelmi Bizottság elnöke is.

Fotó: police.hu

A tárlat célja, hogy felhívja a fiatalság figyelmét a tudatos, figyelmes, szabálykövető közlekedésre a balesetek elkerülése érdekében, aminek sajnálatos példái a kifüggesztett közlekedési balesetek helyszínein készült fotókon és balesetekből származó tárgyakon – rongálódott karosszéria-elemeken, kerékpáron- láthatók.

Fotó: police.hu

Az egyedi kiállítás egy hónapon keresztül látogatható az oktatási intézményben - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában