Frissen Fejérből

2021.09.29. 15:00

Nagy sikert aratott a sárosdi sportnap

Nemrég a településen egy kis testmozgásra invitálták a kicsiket és nagyokat egyaránt, ugyanis az önkormányzat a szociális munkatársakkal karöltve egy pályázat keretén belül sportnapot tartott.

Déri Brenda

Lapunk néhány héttel ezelőtt már beszámolt egy hasonló kezdeményezésről, mely szintén egy pályázati programon belül valósulhatott meg, ez volt a Ki mit tud? vetélkedő. Most egy mozgalmasabb, testmozgással teli programmal készültek a nagyközség szociális munkatársai, melynek szakmai vezetője ezúttal is Gálné Szabó Klaudia volt. – A sportnap nemcsak a pályázatban részt vevőknek szólt, mint a korábbi rendezvényünk, hanem teljesen nyitott volt, akárki jöhetett, aki kedvet kapott. Nem titkolt célunk, hogy az itt megjelent gyerekek és felnőttek egy közösséget alkossanak. Szerencsére sokan érkeztek, több mint 150 résztvevő volt. Külön büszkék vagyunk arra, hogy sikerült megszereznünk a Magyarországon egyedülálló, 35 méter hosszú Exatlon-pályát, melyért nem győzök köszönetet mondani kolléganőmnek, Plánki Krisztinának. Nélküle és a kapcsolatai nélkül nem tudtunk volna ekkora élményt nyújtani az idelátogató családoknak – mondta Klaudia. Az Exatlon-pályán túl volt erőnléti verseny, futás, kötélhúzás, kerékpáros ügyességi pálya, kapura lövés, sorversenyek és gokart. Illetve a Kapa Kupától kaptak egy fordított biciklit, amelynek már csak a kipróbálása is maga volt a kihívás. Klaudia hozzátette, hogy térítésmentesen használhattak mindent az odaérkezők. Sőt, belépéskor minden gyermek kapott egy karszalagot, mely számokkal volt ellátva. Így egyrészt nyomon tudták követni a versenyeken való részvételt, másrészt pedig a tombolahúzás során a karszalagon szereplő számmal értékes nyereményekre tehettek szert a gyerekek. Kulacsot, hátizsákot, focilabdát és még sok apróságot nyerhettek. A fődíj pedig egy férfi- és egy nőikerékpár, továbbá egy gokart volt.

Fotó: önkormányzat

Lapunk néhány héttel ezelőtt már beszámolt egy hasonló kezdeményezésről, mely szintén egy pályázati programon belül valósulhatott meg, ez volt a Ki mit tud? vetélkedő.

Most egy mozgalmasabb, testmozgással teli programmal készültek a nagyközség szociális munkatársai, melynek szakmai vezetője ezúttal is Gálné Szabó Klaudia volt.

– A sportnap nemcsak a pályázatban részt vevőknek szólt, mint a korábbi rendezvényünk, hanem teljesen nyitott volt, akárki jöhetett, aki kedvet kapott. Nem titkolt célunk, hogy az itt megjelent gyerekek és felnőttek egy közösséget alkossanak. Szerencsére sokan érkeztek, több mint 150 résztvevő volt. Külön büszkék vagyunk arra, hogy sikerült megszereznünk a Magyarországon egyedülálló, 35 méter hosszú Exatlon-pályát, melyért nem győzök köszönetet mondani kolléganőmnek, Plánki Krisztinának. Nélküle és a kapcsolatai nélkül nem tudtunk volna ekkora élményt nyújtani az idelátogató családoknak – mondta Klaudia.

Az „erdei” rollerversenyen a legkisebbek küzdöttek a kétkerekűvel és egymássa
Fotó: önkormányzat

Az Exatlon-pályán túl volt erőnléti verseny, futás, kötélhúzás, kerékpáros ügyességi pálya, kapura lövés, sorversenyek és gokart. Illetve a Kapa Kupától kaptak egy fordított biciklit, amelynek már csak a kipróbálása is maga volt a kihívás. Klaudia hozzátette, hogy térítésmentesen használhattak mindent az odaérkezők. Sőt, belépéskor minden gyermek kapott egy karszalagot, mely számokkal volt ellátva.

Így egyrészt nyomon tudták követni a versenyeken való részvételt, másrészt pedig a tombolahúzás során a karszalagon szereplő számmal értékes nyereményekre tehettek szert a gyerekek. Kulacsot, hátizsákot, focilabdát és még sok apróságot nyerhettek. A fődíj pedig egy férfi- és egy nőikerékpár, továbbá egy gokart volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában