Bulvár-celeb

2024.06.04. 03:05

Szakítottak? Barnai Judit fájdalmas bejegyzést tett közzé

MW

Forrás: Instagram

Curtis párja, vagyis a Judie-ként ismert Barnai Judit egy hosszú posztban arról írt Instagram-sztoriban, hogy nincs jól: elfáradt, ideje magával foglalkoznia – szúrta ki az Origo.

„Nagyon sokat gondolkoztam, vajon leírjam-e, ami bennem van napok-hetek-hónapok óta. Érdekes, milyen hosszú utat jártam be 4 év alatt, hogy megismertek engem az emberek. Rengetegszer inkább mély volt, mintsem magas ez az egész... Elkezdtem pszichológushoz járni az elmúlt időben, hogy picit segítsen, mert bár úgy érzem, erőn felül teljesítettem éveken keresztül, most mégis

azt éreztem, nem megy tovább, összetörök, kell, hogy valami vagy valaki segítsen nekem.

Megkérdezte tőlem a pszichológus: »Judit, miért csinálja ezt magával?« Elsírtam magam, mert nem tudtam rá a választ, azt mondta, kezdjen el magával törődni, tegye végre magát első helyre… nekem fogalmam nincs, azt hogy kell, mert mindig is olyan voltam, aki mindenkinek jót akart, segített bárhol, bármikor is kellettem, aztán majd ha már mindenkinek jó volt, akkor voltam úgy, hogy rendben, most akkor már nekem is jó lehet… Agyaltam, de vajon ettől nem leszek önző?! MAGAMRA FIGYELNI, HOGY NEKEM MI A JÓ, MAGAMAT TENNI ELSŐ HELYRE??

Rengeteg fájdalom, szenvedés, megalázás… én, aki egy sportoló vagyok, hogy kerültem ide?? Ebbe az egészbe bele??

Erős voltam, mert azt mutattam. Közben belül megannyi sok tüske a szívembe, lelkembe. Erős vagyok, mert soha nem adok fel semmit, de most azt nem szabad feladjam, hogy én saját magamat gyógyítsam meg, és tegyem első helyre, ami nekem jó! Hogy én is jól legyek! Nem, nem akarom azt mutatni és mondani, hogy minden jó… mert elfáradtam” – írta a közösségi oldalán.

Biztos, hogy Curtisről írt?

Kérdés persze, hogy Barnai Judit tényleg Curtis miatt került-e mélypontra, de úgy tűnik, hogy nem a kosárlabdázói karrierje nehézségeiről, hanem inkább magánéleti, párkapcsolati buktatókról írt – noha nem fogalmazott egyértelműen.

Mindenesetre a Redditen többen igennel válaszoltak a poszttal együtt feltett kérdésre, hogy „Ez most akkor itt egy szakítás?”. „Szerintem igen. Láttam rövid videót Curtisről, ahol arról van szó, mi teszi boldoggá az életében. Elsőre kisfiát mondta, másodiknak az Újpest győzelmét, harmadiknak már nem tudom, de szóba sem hozta Judie-t” – írta valaki, más pedig azzal érvelt, hogy Curtis már nem is követi Judie-t a közösségi médiában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!