Frissen Fejérből

2021.08.31. 16:00

Forgalomcsillapító küszöböket telepítenek Rácalmáson

Augusztus utolsó hétfőjén a település polgármestere arról tájékoztatta a lakosságot, hogy Rácalmás Város Önkormányzat Képviselő-testületének döntése alapján kettő darab forgalomcsillapító küszöböt telepítenek az Arany János utcában.

feol.hu

Schrick István polgármester

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Mint Schrick István értesítéséből kiderül, a kezdeményezés a lakosok részéről érkezett. A forgalomcsillapító küszöbök 7 méter hosszúak és 6 cm magasságúak lesznek. A közlekedési szaktervező általt készített terv alapján az Arany János utcában kerül telepítésre két darab ilyen küszöb. A tervek szerint szeptember 20. és szeptember 30. között végzik el a telepítést. A munkálatok kétszer egy hétig tartanak majd és forgalmirend-változással járnak. A telepítés ideje alatt, az Önkormányzat kéri, hogy ingatlanaikat a Gárdonyi Géza utca felől közelítsék meg gépjárműveikkel. Az Arany János utca ideigelenesen „zsákutcává” válik. A kivitelezés során adódó kellemetlenségekért a lakosság szíves türelmét és megértését kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában