Frissen Fejérből

2021.06.20. 11:30

Veszélyes fehérvári útkereszteződések nyomában – Terítéken a Budai út-Zombori út-Donát utca

Portálunkon a jól megszokott közlekedési sorozat mellett, ahol csúcsforgalomban autózunk Fehérváron, egy újabb sorozatot indítunk, ahol az olvasóink által megszavazott veszélyes fehérvári útkereszteződéseket vesszük szemügyre egy oktató segítségével.

Bagotai Zsanett

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Első állomásunk egy lámpa nélküli útkereszteződés volt, mégpedig a Szabadságharcos út – Mészöly Géza utca találkozásánál. Legújabb videónkban egy olyan helyszínre látogattunk el, ahol a lámpa ellenére is sok balesetveszélyes szituáció és baleset is történik. Ez pedig azért lehet, mert a Budai út – Donát utca – Zombori utca keresztezése egy úgynevezett telilámpás kereszteződés, ami bizony tud galibát okozni a közlekedésben résztvevőknek. Arról nem is beszélve, hogy a 7-es főút révén milyen nagy forgalom bonyolódik itt le nap mint nap.

De vajon miért tartják olvasóink veszélyesnek ezt a kereszteződést, és miért okozhat problémát a telezöld oly sok embernek? Ennek jártunk utána Szabó István gépjárművezető oktatóval, akivel a helyszínen vettük szemügyre az útszakaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában