500 adag

2020.12.20. 07:10

Vadhúst adományozott a VADEX a Kríziskezelő központ lakóinak

Több mint 500 adag étel elkészítéséhez elegendő szarvashúst adományozott a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. a Kríziskezelő központ lakóinak.

Baráth Eszter

500 adag ételt készítenek a vadhúsból a hajléktalanoknak Fotó: FG / FMH

Fotó: gaborfeherphoto

Az eseményen Vargha Tamás államtitkár elmondta, hosszú évekre visszanyúló hagyomány folytatódott pénteken azzal, hogy a VADEX vezérigazgatója, Majoros Gábor nagy mennyiségű fagyasztott szarvashúst adott át a központnak. Vargha Tamás bízik abban, hogy a felajánlásnak köszönhetően a központ lakóinak is ünnepibbé válhat ez az időszak, és kifejezte reményét, hogy az együttműködés az elkövetkezendő években is működni fog.

500 adag ételt készítenek a vadhúsból a hajléktalanoknak
Fotó: FG / FMH

Majoros Gábor elmondta, az erdészek és vadászok munkájuk során többször találkoznak fedél nélkül maradtakkal az erdőkben, ezért maximálisan átérzik azt a felelősséget, mellyel feléjük tartoznak. Zsabka Attila, a Kríziskezelő Központ vezetője és kollégái már készültek az adomány érkezésére. Az intézmény vezetője kiemelte, nemcsak a Sörház tér épületében lakók kapnak az elkészült ételből, hanem a többi intézményükbe is szállítanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában