Közel háromszáz szakács és több ezer látogató érkezett szombaton a 14. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál és Megyekorzó rendezvényére, amely az idei évben az „Egy a természettel” vadászati és természeti világkiállítás egyik kiemelkedő eseménye volt.
Több mint 500 adag étel elkészítéséhez elegendő szarvashúst adományozott a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. a Kríziskezelő központ lakóinak.
Szeleste - A hiedelmek szerint csak a férfiak tudnak jól főzni. Ezt az állítást ugyan naponta nem bizonyítják, de néha meglepetéssel is képesek szolgálni, mint történt legutóbb is.
Fejér Megyei Hírlap Online - Székesfehérvár és Fejér megye hírei2011.06.01. 05:36
Dunaújváros, Pápa - A Hagyományos ételek könyvében sikerült két ínycsiklandó ételt böngésznem. Az egyik szarvasból, a másik vaddisznóból készült, de halat is főzhetünk.