EFOTT 2020

2020.06.25. 07:05

Huszonnégy hetijegyet ért az EFOTT-os osztálytabló

„Ez a nap elképesztő!” – fogalmazott Tőke Szonja, a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola most végzett tanulója szerdán, miután megtudta: az EFOTT felfigyelt az érettségire készített tablójukra. Komoly ajándékot kapott érte az egész osztály.

S. Töttő Rita

A kápolnásnyéki osztály tablója nagyon megtetszett az EFOTT szervezőinek

Fotó: Kép-S Fotóstúdió

Az EFOTT fesztiválhangulatát idézi a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 12.b osztályának érettségi tablója, amely egy tablóversenyen is részt vesz. – Közös ötlet volt, megbeszéltük, hogy mindenképp modern, fiatalos tablót szeretnénk. Szerettünk volna egyedit is, így jött az ötlet, hogy fesztiválhangulat legyen, mert fiatalok vagyunk, szeretünk bulizni. Így jött az EFOTT logója ötletként s erre a többi vizuális elem – mesélte Szonja.

A kápolnásnyéki osztály tablója nagyon megtetszett az EFOTT szervezőinek
Fotó: Kép-S Fotóstúdió

Az alkotás eljutott Maszlavér Gáborhoz, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának igazgatójához, aki szerdán azonnal fel is hívta az osztály egyik tagját, Tőke Szonját a hírrel: annyira tetszett neki a tabló, hogy megajándékozza az egész osztályt egy heti jeggyel. Szonja, mint mesélte, majdnem elsírta magát ettől a hírtől.

– Az osztálytársaimnak az esti összejövetelen mondom el a nagy hírt, merthogy megpróbáljuk bepótolni az elmaradt találkozókat – tette hozzá a most már egyetemre készülő lány.

Az EFOTT szervezői pedig azt, hogy ez egyszeri alkalom volt, hasonló meglepetésre nem készülnek fesztiválos ötlet kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában