Fehérvár épületei

2024.04.10. 15:00

Fotópályázatot hirdettek az Értékmentők

Az Értékmentők by iGenerációért Egyesület szervezte amatőr fotópályázat várja a lelkes alkotókat, akik megmutatják, hogy az ő ’szemüvegükön’ keresztül hogyan festenek Fehérvár épületei.

Déri Brenda

Illusztráció

Fotó: Pixabay

Fehérvár épületei címmel hirdetett amatőr fotópályázatot az egyesület, melyre április 6. és 26. között nevezhetnek az érdeklődők. Mint közösségi oldalukon is olvasható a fotópályázat ötletét a megyeszékhelyen található megannyi impozáns épület és szobor inspirálta, amelyek mellett nap, mint nap úgy sétálunk el, hogy nem is gyönyörködünk bennük. 

„A pályázat által szeretnék elérni azt, hogy egyrészt felhívjuk a fotósok figyelmét a hétköznapi értékeinkre, másrészt, hogy ezt egy kiállítás keretein belül tudjuk megmutatni a nagyközönségnek” – áll bejegyzésükben. 

Ahogy a pályázat címe is utal rá, feltétel, hogy a fotók Székesfehérváron készüljenek. 

Az eredményhirdetés május 15-én 16 óra 30 perckor lesz a Vörösmarty Színház galériájában, ahol a zsűri által kiválasztott legjobb 30 képet ki is állítják. 

A zsűriben helyt kapott Lehrner Zsolt alpolgármester, a zsűri elnöke, 
Molnár Artúr fotográfus, Kiss Diána Magdolna színművész, a Vörösmarty Színház társulatának tagja és Göde Imre, a Studio75 fotóstúdió tulajdonosa. 

Ami pedig a díjazást illeti a zsűri az első két helyen végzettet, valamint a legkreatívabb fotó készítőjét díjazza. Az első 20 ezer forintot és 2 óra stúdióhasználat nyer a Studio75 fotóstúdióban, valamint önálló kiállítást is tarthat a fotóstúdióhoz tartozó portré fotógalériában. A második helyen végzett 10 ezer forintot és 1 óra stúdióhasználatot ’vihet haza’. A legkreatívabb fotó készítője pedig szintén 1 óra stúdióhasználatot kap.

További részletek az [email protected] e-mail címen vagy a 06/70-531-9417-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában