Szavazásösszegző

2019.07.01. 11:33

Olvasóink szerint ideje lenne rendbe tenni a rossz lifteket a Fejér megyei vasútállomásokon

Több helyen rossz a lift a megyében a vasútállomásokon, emiatt az aluljáróba még csak-csak le lehet valahogy jutni, de onnan feljutni egy peronra betegen, kerekesszékkel vagy babakocsival néhol szinte lehetetlen.

feol.hu

A martonvásári állomás liftje: „Tisztelt utasaink, a felvonó műszaki okok miatt nem üzemel. A hiba elhárítását megkezdtük”. Mellette az önkormányzat üzenete: „A mi türelmünk is elfogyott!” Fotó: Pesti Tamás

Kollégánk megkereste a szolgáltatót a témával kapcsolatban, melyet ITT olvashatnak, mi pedig olvasóink véleményére voltunk kíváncsiak, valóban ennyire rossz-e a helyzet?

A voksolók 56%-a szerint jó lenne, ha összeszedné magát a szolgáltató, főleg a nyári időszakban, amikor a szokásosnál is többen közlekednek vonattal.

Érdekes lehet, hogy a második helyen, 35%-kal viszont azok végeztek, akik szerint ez legyen a legnagyobb probléma a világon, így látszólag őket nem zavarja a liftek okozta kellemetlenség.

Ezt megerősíti +7%, akik úgy vélik, egy kicsi lépcsőzéstől nem fog összedőlni a világ.

A sor végén 2%-kal vannak azok, akik utazás közben sosem találkoztak még ezzel a problémával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában