Modern közigazgatás, gyors szolgáltatás

2018.03.07. 14:00

A járási hivatal ismét a Honvéd utcában fogadja az ügyfeleket

A fehérvári járási hivatal hatósági osztálya szerdától ismét a Honvéd utca 8. szám alatt elérhető. Megkezdődött a visszaköltözés, az átadó ünnepséget március 23-án rendezik.

V. Varga József

Befejeződött az energetikai felújítás, a korszerűsítés, és a Székesfehérvári Járási Hivatal osztályai folyamatosan visszaköltöznek a Honvéd utca 8. szám alatti épületbe – tájékoztatta kedden a megyei Hírlapot a Fejér Megyei Kormányhivatal. A járási hivatal hatósági főosztályának osztályai a felújítási, korszerűsítési munkák idején, más-más telephelyen fogadták a hozzájuk érkező ügyfeleket. A folyamatban lévő ügyek zavartalan intézése és a megfelelő tájékoztatás érdekében a megyei kormányhivatal az alábbi információkat osztotta meg lapunkkal, illetve az alábbi tudnivalókról tájékoztatja a lakosságot.

A hatósági osztály március 7-étől Székesfehérváron, a Honvéd u. 8. szám alatt lesz elérhető. A gyámügyi és igazságügyi osztály március 14-étől kap helyet ugyanott, az I. emeleten. A hivatalvezető és titkársága, valamint a hatósági főosztály főosztályvezetője március 19-étől végzi feladatait a felújított épületben. Ezek alapján a gyámügyi és igazságügyi osztályon március 9. és március 13. között szünetel az ügyfélfogadás. Az ügyfélfogadás időpontja a hatósági osztályon március 7-én (szerda) 13 és 15.30 óra között, a gyámügyi és igazságügyi osztályon pedig március 14-én (szintén szerda) 13 és 15.30 óra között alakul.

Az épületben cseréltek nyílászárókat és tető-hőszigetelést, valamint végeztek gépészeti munkákat is

A székesfehérvári járási hivatalt érintő, további változásokról az esedékessé válás előtt adnak hivatalos tájékoztatást. A sajtónyilvános átadó ünnepséget március 23-án rendezi a Fejér Megyei Kormányhivatal.

Amint megtudtuk: a munkálatok magukba foglalták az épület valamennyi homlokzati nyílászárójának hőszigetelését, a nyílászárók energiamegtakarítást eredményező cseréjét, a lapos tető és árkádtető hőszigetelését, a gépészeti és elektromos munkák elvégzését, valamint a naperőmű-építést.

Az állampolgárok és a vállalkozások számára is fontos, hogy a modern közigazgatás gyors, korszerű, kulturált szolgáltatást nyújtson. A felújítás nemcsak a költséghatékony működést szolgálja, hanem az ügyfelek komfortérzetének növelését, valamint a megfelelő munkakörülmények kialakítását is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában