Ügyészségi hírek

2024.01.30. 18:30

Munkásszállóról lopott pénzt egy nő Fejérben

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség kifosztás bűntette és további bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a nővel szemben, aki egy munkásszállóról tulajdonított el készpénzt két sértettől.

Feol.hu

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

A vádirat szerint a nő 2022. május 4-én hajnalban, ittasan bement egy Fejér megyei településen lévő nyitott ajtajú munkásszállóra azért, hogy onnan az alvó sértettektől értékeket tulajdonítson el. A vádlott az egyik szobából az alvó koreai sértettől a széken elhelyezett táskából elvett 54.500,- Ft-ot és 170,- Eurot, majd szintén egy koreai sértettől kísérelt meg az asztalfiókból 81.000,- Ft-ot és 290,- Euro készpénzt eltulajdonítani, azonban a sértett felébredt, észlelte a nő cselekményét és a rendőrség kiérkezéséig őt visszatartotta. A lopással okozott kár a visszavétellel megtérült. 

Az ügyészség a vádiratában a büntetett előéletű terhelttel szemben börtönbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást indítványozott. - olvasható a Fejér Vármegyei Főügyészség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!