Díler

2021.01.06. 13:19

Drogokkal kereskedett egy 34 éves polgárdi férfi, őrizetbe került

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak és őrizetbe vettek egy 34 éves polgárdi férfit, aki a gyanú szerint árulta a tiltott szert, továbbá a tőle vásárlók ellen büntetőeljárást indítottak.

police.hu

Fotó: police.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe kedden a Székesfehérvári Rendőrkapitányság – közölte a police.hu.

Fotó: police.hu

A rendőrök információja szerint a 34 éves polgárdi lakos lakóhelyén tiltott bódító hatású szert terjesztett. A nyomozók 2021. január 4-én kutatást tartottak a lakásban, ahol a férfival kapcsolatban álló vásárlókat is találtak, akik a gyanú szerint éppen fogyasztották a drogot. A helyszíni szemle során a rendőrök kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot, fehér port, készpénzt, a kábítószer adagoláshoz, őrléshez szükséges zacskókat, mérleget és őrlőt, továbbá mobiltelefonokat találtak és foglaltak le. A polgárdi drogkereskedőt és vele együtt, tőle vásárló fogyasztókat a székesfehérvári nyomozók a rendőrségre előállították.

Fotó: police.hu

Az ügy kapcsán az őrizetbe vett férfi vonatkozásában kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja mellett további három emberrel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!