Kék hírek Fejér megyéből

2020.11.09. 15:00

Jogosítvány nélkül vezetett és a rendőri jelzést is figyelmen kívül hagyta

Eltiltás hatálya alatt, valamint engedély nélkül közlekedő járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Zámolyon, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek a rendőrök 2020. november 8-án kora délután egy személygépkocsival közlekedő férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság korábban, jogerősen a járművezetéstől eltiltotta. A 24 éves helyi lakost a járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

 

A járőrök Felcsúton, a Rákóczi utcában állítottak meg 2020. november 8-án délután egy segédmotor-kerékpárost, aki a rendőri szolgálati gépjárművel leadott jelzéseket figyelmen kívül hagyva próbálta magát kivonni az intézkedés alól. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 15 éves tabajdi fiatal vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a motorkerképárra kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást nem kötött, és személyazonosító okmányt sem tartott magánál. Az egyenruhások a fiú édesanyját értesítették, és a jogsértések miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!