Frissen Fejérből

2023.08.17. 10:08

Új társat keresnek az egyedül maradt móri kengurunak

Ahogy arról a FEOL is beszámolt, az elszökött Jack sorsa tragikusan alakult. Hiába kereste a hazautat szerelméhez, Jillhez, pechére egy bika elé tévedt és elpusztult. A kenguru gazdái, a móri Dorinita Családi Farm most párt keres az egyedül maradt, szomorú erszényesnek.

Kecskés Zoltán

Jill azóta is vigasztalhatatlan, párja után sóvárog. Ezért is fontos, mielőbb értelmet nyerjen az élete.

Fotó: Családi Farm

Andi bohóc hívta fel a figyelmünket az adománygyűjtésre, amelyet nemzeti ünnepünkön tartanak. György Anita a farm tulajdonosa a FEOL-nak elmondta, hogy a kengurut már kiválasztották, aki új párja lehet Jillnek, ám az ára fél millió forint. Ebben kérik az érdeklődők segítségét, hogy az egyedül maradt erszényes mielőbb felvidulhasson. 

Emiatt szombaton, azaz 19-én a Jancsárkert Piacon helyeznek ki adománygyűjtő ládákat a Dog Plusz Egyesület közreműködésével, valamint augusztus 20-án, móri Dorinita Családi Farmra várják 10-18 óra között a látogatókat, akiknek szintén lehetőségük lesz a kihelyezett ládikákba adományaikat beletenni.

„Gyertek el farmunkra, ismerkedjen állatainkkal és segíts az 500.000 Ft összegyűjtésében! Lesz lehetőség lóra ülni, a gyerekek kipróbálhatják a szalmás játszóházat, és vásárolhattok saját készítésű kecske-, és tehéntejből készült termékeinkből is, a Dog Plusz Egyesület adománygyűjtő ládájába pedig akkora összeget tehetsz, amennyit szeretnél" – olvasható a felhívásban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában