Frissen Fejérből

2022.09.15. 11:30

Büszkén képviselte Fejér megyét a Tündérszépek országos döntőjében Sebesi Daniella

2022-ben is megrendeztük a Tündérszépek szépségversenyt, amely ismét nagy sikernek örvendett. Áprilisban pedig összeült a szakmai zsűri, hogy meghozzák az ismét nehéz döntést, mégpedig azt, hogy kik képviseljék az egyes megyéket az országos döntőben.

Bagotai Zsanett

Nem élte meg kudarcként, hogy nem az ő fejére került a korona

Forrás: Sebesi Daniella

Ahogy arról akkor is beszámoltunk, az ítészeknek nem volt egyszerű dolguk, hiszen szebbnél szebb lányok közül kellett válogatni, a jelentkezők száma pedig a tavalyi évhez képest kétszer annyi volt.

Fejér megyéből a székesfehérvári Sebesi Daniellának szavaztak bizalmat, így ő képviselhette megyénket az országos döntőben. Daniella májusban lapunknak elmondta, hogy természetesen szeretné megnyerni a versenyt, illetve izgatottan várta, hogy találkozzon a mentorokkal, a zsűrivel, és megismerje a többi megyéből érkező lányokat. 

A szakmai zsűri még áprilisban nézett komoly feladat elé 
 

Most, hogy véget ért a végső megmérettetés, és kiderült, hogy ki az ország Tündérszépe, illetve udvarhölgyei, ismét felkerestük Fejér megye legszebb lányát, hogy meséljen nekünk a versenyen gyűjtött tapasztalatairól, élményeiről. Bár Daniella korona nélkül maradt, nem csügged, és ahogy mondja, olyan, emlékekkel teli utazás volt ez számára, amire mindig boldogan gondol majd vissza.  

Fejér megye legszebb lánya, Sebesi Daniella 
 

Már a felkészítés alatt remekül érezte magát, egy csodálatos helyen voltak, mindenki kedves volt a másikhoz és nem utolsósorban rendkívül hasznos tanácsokkal látták el e versenyzőket.

A táborban nagyon jól éreztem magamat, szép helyen volt a verseny is, a Danubius Hotel Heliában. Igényes programokon vehettünk részt, ami nekem igazán tetszett, az a Szelfimúzeum volt. A felkészítés abszolút profin zajlott,  különösen Szarvas Andi és Késmárk Enikő látott el bennünket hasznos tanácsokkal.

A verseny ideje alatt mindenki esélyeket latolgatott, osztotta meg velünk Daniella, de ez így természetes. Rivalizálásnak és rosszindulatnak azonban nyoma sem volt, ezt mindenki pozitívan élte meg. 

A döntős lányok 
 

Nem élte meg kudarcként, hogy nem ért el helyezést, büszkén képviselte Fejér megyét. 

Végig jól éreztem magamat, és hálás vagyok, hogy Fejér megyét képviselhettem az ország legszebb 22 Tündérszépe között. Nagyon nagy élmény volt. Azt, hogy nem lettem dobogós, nem éltem meg kudarcként, mivel tudjuk, hogy a szépség megítélése szubjektív, és mindenkinek mást jelent. Egy szép élmény volt. Most pedig az előttem álló új kihívásokra koncentrálok. Októberben a Fővárosi Nagycirkusz új karácsonyi előadására készülünk, és a Budapest Varieté Las Vegas című showműsorában a tánckarban is táncolok, már izgatottan várom az előadásokat.

Kapcsolódó: 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában