Bringán kerülik meg a várost

FMH - Autó helyett drótszamár - immár tizedszer rendezik meg Székesfehérváron a Critital Mass néven ismert kerékpáros felvonulást.

feol.hu

Az Autómentes Napon, szeptember 22-én Kerékpáros reggelire várják a szervezők a kerékpárosokat az Országalmánál, a Piac téren és a Skálánál, 7:30-8:00 között.

A Zichy ligetben 10 és 15 óra között Szuper bringa - kerékpározás és akadályversenyt rendez a vállalkozó kedvűeknek a megyei rendőr-főkapitányság, valamint a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.

Ezt követi a robogó- és bioetanolos kocsi, freestyle bemutató, s a színpadi produkciók. Ennek keretében, 10-12 óra között az óvodásokat várják a pavilonban, 13:30-15-ig pedig az iskolásokat. A fellépő művészek között lesznek a Dalmesterek, a Los Andinos Együttes, s a Campari Juice is.

A Critical Mass kerékpáros felvonulást 17-18 óra között tartják. A gyülekezés 16:30-kor lesz a Halesz parkban, a felvonulás útvonala pedig: Halesz park - Seregélyesi út - Budai út - Várkörút - Mátyás Király körút - Zichy liget - Mészöly Géza utca - Palotai út - Piac tér - Széchenyi utca - Horvát István utca - Lövölde utca - Budai út - Seregélyesi út - Halesz park.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!