Pályázat: lakókat vár a Technika Háza

Székesfehérvár - Kilenc napjuk van a pályázat beadására azoknak a civil szervezeteknek, amelyek a volt Technika Háza épületében szeretnének irodát kapni.

Házi Péter

Március 11-éig, azaz jövő péntekig adhatják be pályázatukat a székesfehérvári civil szervezetek, egyesületek helyiségbérletre a  vot Technika Háza helyiségeit illetően. Mint Róth Péter, a város alpolgármestere elmondta, az önkormányzat szeretné megvalósítani az épületben a Fehérvári Civil Központot, ennek érdekében írták ki a pályázatot. Első körben az épület földszinti irodáira lehet igényt beadni, valamint két első emeleti irodára és egy 85 négyzetméteres előadóteremre. Juhász László, az önkormányzat korábbi civil bizottságának elnöke hozzátette, a helyiségekre több, hasonló profilú egyesület pályázhat közösen, a jelentkezést mind elektronikus, mind papíros formában el kell juttani a polgármesteri hivatal civil szolgáltatási irodájához. Hiánypótlásra nincs lehetőség!


Lapunk kérdésére, miszerint ki fizeti majd a rezsiköltségeket, Róth Péter elmondta, idén biztosan az önkormányzat gondoskodik a közüzemi díjak rendezéséről, a cél pedig az, hogy ez a következő években is hasonlóképpen  történjen, ám ez a jövő évi költségvetés lehetőségein is múlik. Az biztos, hogy a helyiségeket idén (is) ingyen használhatják az azokat elnyerő egyesületek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!