Borzalmas halálos baleset: tejfölt szállító kamion és autó karambolozott (sokkoló fotókkal!)

FMH - Hétfő hajnalban éjfél után frontálisan ütközött a 81-es úton Sárkeresztesnél egy kamion és egy személyautó. A Skodát vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

Koppán Viktor Dávid


Fotó: Koppán Viktor Dávid

Jól mutatja az ütközés erejét, hogy az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, sofőrje - egy férfi - pedig olyan fejsérülést szenvedett, melynek következtében a belső szervek darabjai az úton szóródtak szét. A kamiont vezető férfi, aki nem sérült, honlapunknak elmondta, Székesfehérvárról indult és tejfölt vitt volna Prágába. A 81-es úton Győr felé haladt  a Sárkeresztesi első lehajtó után, amikor is egy vele szemben közlekedő autó áthajtott a szemközti sávba és frontálisan a kamionnak ütközött. A teherautó sofőrje igyekezett fékezni és lehúzódni, ám ennek ellenére sem lehetett elkerülni az ütközést, ami után a Skoda Felicia kettészakadva az árokba repült. A kamion  bal eleje sérült, valamint az üzemanyagtartály lyukadt ki, mert az ütközést követően az árokba hajtott. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére közel három órár lezárták a 81-es ezen szakaszát.




Fotók: Koppán Viktor Dávid

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!