Bulvár

2014.11.04. 15:01

Elhagyott telepen fotózták Tücsit

Különleges helyszínen, egy elhagyott gyártelepen fotózták a SportKlub csinos műsorvezetőjét.

Szabó Zoltán

Nemcsak a környezet, a ruhák is egyediek voltak, hiszen Aryee Claudia Dedei – alias Tücsi – egzotikus szépségét szűk bőrszerelések emelték ki. Az egykori Miss Afro szépségkirálynőről egy üresen tátongó, kihalt gyártelepen készítettek szexi divatképeket. „Élveztem a különleges hangulatú fotózást, a bőrcuccok is nagyon közel állnak hozzám" – árulta el a SportKlub csinos műsorvezetője. Bár korábban Tücsi nehezebben állt kamera elé, most már akár egy fürdőruhás fotózást is bevállalna.

Aryee Claudia Dedei (Tücsi). Fotó: red lemon

„Álmaim fotóhelyszíne az ausztrál tengerpart, ahol szívesen pózolnék akár fürdőruhában is. Régebben nem vállaltam volna ilyesmit, de mostanra megtanultam elfogadni magam, és bátran merem hangsúlyozni az adottságaimat. Szeretem a hosszú, vékony lábaimat és sokat edzek annak érdekében, hogy fitt maradjak. A mozgás mindig is fontos része volt az életemnek, gyakran járok futni és hetente négyszer-ötször edzőterembe is elmegyek" – mesélte a SportKlub Híradójának háziasszonya.

Az egykori Miss Afro szépségét szűk bőrszerkók emelték ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!