Bulvár

2009.07.31. 13:01

Izomláz ellen is gyúr a hegedűvirtuóz Mága Zoltán

FMH - A világhírű hegedűművész ősszel megjelenő új lemezéhez vadonatúj image dukál, így Mága Zoltán Katus Attila segítségével máris belevágott a testedzésbe, hiszen nem csak életmódján, hanem testsúlyán is változtatni szeretne. A célul kitűzött mínusz 10 kiló pedig egyáltalán nem lehetetlen.

feol.hu


Mága Zoltán (balra) fitten akar színpadra lépni, tíz kilótól szabadulna meg 

„Imádok enni, egyszerűen nem tudok ellenállni a csábító falatoknak. Ráadásul igen rendszertelenek a napjaim, egész nap intézem a dolgaimat, délutánonként és esténként koncertezem, vagyis soha sem tudom pontosan a déli harangszóhoz igazítani a teendőimet. Most ezen is szeretnék változtatni, szeretnék egészségesen és rendszeresen étkezni, és mindemellett sportolni.” 
Mága Zoltán tanácsadója Katus Attila, aki több évtizedes tapasztalatát felhasználva, saját életmód programja alapján felügyeli Mága Zoltán újjászületését. 
„Legfőbb feladatunk, hogy rendszerességet vigyünk Zoli életébe, a sport a szokásává kell váljon. Emellett persze étkezésén is változtatunk egy picit. Ezek a legfontosabb lépések ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célt, a mínusz 10 kilót. Szerencsére nem vagyunk időhöz kötve, így szép lassan módosíthatunk Zoli életmódján, a váltás nem lesz megterhelő számára.” 

A hegedűvirtuóz briliáns koncertjei erőteljesen igénybe veszik a fizikumot, de ha nincs megfelelő erőnlét, hamar kimerülhet az ember. A gőzerővel készülő új lemez pedig a fiataloknak, az új generációnak is szól, az új stílushoz pedig Mága Zoltánnak is meg kell újulnia. „Az is fontos, hogy a sport ne menjen a muzsikálás rovására. Éppen most is országos turnén vagyok, augusztus 18-án pedig a Budapesti Szent István Bazilikában lesz egy nagyszabású jótékonysági koncertem, szóval nem szabad, hogy izomlázam legyen. Évekkel ezelőtt egy revüműsorban játszottam és kemény edzéseket végeztem, hogy a szép hölgyek között én is jól mutassak, ennek eredményeként olyan izomlázam lett, hogy még a vonó is kiesett a kezemből. Nem szeretném, hogy ez még egyszer előforduljon. De mindezt átbeszéltük Attilával, így most már teljes mértékben rábízom magam.”

(fotó és forrás: sonymusic)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!