Hatpontos meccs vár

2017.11.16. 21:17

A Fehérvári Titánok játszik pénteken a Vienna Capitals II. csapatával

Az Erste Liga 18. játéknapján a Fehérvári Titánok vendége a Vienna Capitals II. csapata lesz péntek este 18.30-kor.

Káldor András

Augusztusban a sötétmezes Titánok legyőzték edzőmeccsen Fehérváron, a „C” pályán a Vienna Capitals csapatát Fotó: Koppán Viktor

Gólokban gazdag mérkőzéseket játszott idáig a két csapat, hiszen még az előszezonban találkoztak első alkalommal, és akkor a Titánok a „C” pályán győzték le 6-0-ra osztrák ellenfelüket. A magyar fiatalok nem sok esélyt adtak a bécsieknek, a középső harmadban lőttek négyet, eldöntve ezzel a meccset. Másodjára már az Erste Ligában futottak össze, Bécsben. Fordulatokban gazdag és izgalmas összecsapást játszottak, melynek hajrájában nyert a fehérvári gárda 6-5-re. Az utolsó játékrész elején Joseph Antilla kapott 2+2 percet, amelyet gyorsan kihasználtak az osztrákok és Richard Schlögl gólja révén kettővel, 5-3-ra növelték az előnyüket.

Augusztusban a sötétmezes Titánok legyőzték edzőmeccsen Fehérváron, a „C” pályán a Vienna Capitals csapatát Fotó: Koppán Viktor

Ezt követően robbantottak Kóger István tanítványai, és zsinórban háromszor vették be Maros Botond, majd a helyére beálló Matthias Lichtnecker kapuját. Hiába próbálkozott azonban a vendéglátó csapat, a fehérvári védelem állta a sarat, így győztesen hagyhatták el az Albert Schultz Aréna jegét. A tabellán jelenleg a két csapat egymást követi, a bécsiek a 9. helyen állnak. A Titánok 13 pontot gyűjtöttek, hárommal vannak lemaradva a Brasov mögött. Éppen ezért lenne fontos pénteken egy siker.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában