Sport

2017.05.14. 19:00

Nem volt kétséges a Bogárd győzelme

SÁRBOGÁRD A Sárbogárd csapata tovább folytatta tavaszi „hadjáratát”, és újabb győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit, a bogárdiak ezúttal a Pátka csapata ellen nyertek.

Káldor András

Sárbogárd-Pátka 3-1 (2-1) Sárbogárd, 150 néző

Vezette: Domak Ádám

Sárbogárd: Deák M. - Gráczer Bence, Nagy Á., Hegedűs Gy., Gráczer Bálint (Lajtos) - Tóth Zs., Bezerédi (Boros), Gráczer G., Laták - Horváth Á., Nagy K. (Németh K.). Vezetőedző: Gracza Tibor

Pátka: Csikesz P. - Orosz M., Füri, Farkas G., Pusztay (Rózsa) - Vincze, Varga D. (Prill), Kővári B., Nagy F. (Szakács) - Rózsás, Csikesz L. (Takács V.). Vezetőedző: Takács Viktor

Gól: Gráczer Bence (9.), Bezerédi (40.), Horváth Á. (61.), illetve Kővári B. (11.)

Jók: Gráczer Bence,Gráczer G., illetve Csikesz P.

A mérkőzés előtt Oláh Gyula emlékének adózva egyperces főhajtással búcsúztak el a csapatok. A 9. percben Horváth Ádám bal oldalról elvégzett szögletrúgását Gráczer Bence a kaputól 5 méterre a bal alsó sarokba fejelte. 1-0. A gól nem törte meg vendégeket, és a 10. percben Csikesz László lövése a jobb oldali kapufát érintve hagyta el a játékteret. A 11. percben a felezővonaltól elvégzett szabadrúgást a Pátka, egy hazai védő röviden fejelte ki a labdát, erre Kővári Balázs lecsapott, és 6 méterről a kapuba lőtt. 1-1. A folytatásban a Sárbogárd támadásait Csikesz Péterrel az élen a pátkai védelem visszaverte. A 38. percig tudott ez precízen működni, ekkor ismét vezetéshez jutott a hazai csapat. Kapukirúgás után Gráczer Bencéhez került a labda, átadását Bezerédi Ádám kapta, aki lefutotta védőjét, és 14 méterről laposan a kapuba lőtt. 2-1.

A második játékrész hazai rohamokkal kezdődött, ennek eredményeként a 61. percben Horváth Á. a bal oldalon kapott labdával elfutott, egy befelé csellel tisztára játszotta magát, majd jobbal a bal alsó sarokba helyezte a labdát. 3-1. A mérkőzés további részében az eredmény tartására törekedtek a hazaiak a fáradtsággal birkózó vendégekkel szemben, leginkább a kihagyott helyzetek jellemezték a Sárbogárd játékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!