Sport

2014.10.16. 13:30

Fontos döntés előtt a Vál és a Bakonycsernye

Székesfehérvár - A megye II. osztályú labdarúgó bajnokságának tizedik fordulója meghatározó csatákat hozhat.

Ferencz Balázs

Osz-Car csoport

Két, múlt heti vereségét feledtetni igyekvő csapat találkozik, a Kajászó és a Fehérvárcsurgó hatpontos mérkőzést vív egymással. A feltörekvő Iszkaszentgyörgy jó formában várhatja a Bodajk elleni bajnokit, ahonnan akár pontot is rabolhat. A Kápolnásnyék a Vértesacsa vendéglátójaként feledtetheti a múlt héti csernyei négyest. Alsóházi csatát vív a Pákozd és a Pázmánd, a hazaiak akár előzhetnek is, és hasonló mutatókkal randevúznak a Mány és a Kőszárhegy csapatai. Nagy csatát hozhat a dobogóért küzdő Pusztavám, és az egyik vetélytárs, Pettend összecsapása. Akár a bajnoki cím sorsát is befolyásolhatja a forduló rangadója. A listavezetőt múlt héten megállító Pátka Csákváron nem lehet elégedett az egy ponttal. A továbbra is veretlen Vál együttese a mögötte négy ponttal lemaradó Bakonycsernyét fogadja. Ha nyer a listavezető, komoly előnyre tehet szert legerősebb kihívójával szemben.

2014.10.19. vasárnap, 14.00: Kajászó (8.) -Fehérvárcsurgó (7.); 14.30: Bodajk (4.)- Iszkaszentgyörgy (9.); Kápolnásnyék (11.)- Vértesacsa (16.); Pákozd (14.) -Pázmánd (12.); Mány (10.) -Kőszárhegy (13.); Pusztavám (3.) -Pettend (5.); FC Csákvár II (15.) -Pátka (6.); Vál (1.) -Bakonycsernye (2.).

A mesterlövész Varga Aurél (11) gólerős játékára nagy szüksége lesz a Bakonycsernyének Válon (Fotó: Koppán Viktor)

Agárdi Termál csoport

Meghatározó lehet a középmezőny és az élmezőny határán egyensúlyozó Kulcs és Pusztaszabolcs mérkőzése. Nem vitás, a második helyért versengő Lajoskomárom a három pontért lép pályára Enyingen, és nem lehet más az elvárás a Sárosddal szemben sem, mint a magabiztos diadal. Az utóbbi időben gyengélkedő Aba Soponyán vehet új lendületet. Az Adony a kiesőzóna közeléből igyekszik felkapaszkodni, így a sereghajtó Seregélyes ellen a három pontért küzd. Az első osztálytól a nyáron búcsúzó Szabadegyháza beleszürkült a a megye II mezőnyébe, és nem számíthat sok jóra Baracson sem. Az LMSK csapatának is minden pontra szüksége van, de biztos lehet abban, hogy a Káloz nem lesz kedves vendég. A Nagykarácsony számára kicsit erős a másodosztály mezőnye, meglepetés lenne, ha Nagylókon pontot szerezne.

Okt. 18. szombat, 14.30: Kulcs (7.)- Pusztaszabolcs (6.); Okt. 19. vasárnap, 14.30: Enying (10.) -Lajoskomárom (2.); Mezőszilas (13.)- Sárosd (1.); Soponya (9.) -Aba-Sárvíz (4.); Adony (14.) -Seregélyes (16.); Baracs (3.-) Szabadegyháza (11.); LMSK (12.)- Káloz (8.); Nagylók (5.) -Nagykarácsony (15.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!