Sport

2012.12.14. 15:36

Gyenesei Leila negyedszer lett az év női öttusázója

A magyar Öttusa Szövetség Gyenesei Leilát, az Alba Volán SC sportolóját jelölte az év legjobb öttusázójának.

Matók János

A Magyar Távirati iroda felkérésére a sportági szakszövetségek megnevezték az év legjobb sportolóit. A Magyar Öttusa Szövetség a férfiaknál Marosi Ádámot, a nőknél Gyenesei Leilát, az Alba Volán SC sportolóját  jelölte meg. - Őszintén szólva elkacagtam magamat, kicsit furcsának ítéltem, amikor meghallottam, de természetesen nagyon örülök neki - kommentálta a hírt Leila. - Mert az én olvasatomban valamilyen szinten ez azt jelenti, hogy a döntéshozók érezték: az olimpiai részvételnél   talán mégis tévedtek, amikor kihagytak az utazók közül, hiszen most  az idei eredmények alapján jelöltek a legjobbnak. Negyedszer lettem az év legjobbja, ez valamit jelent, de én annak jobban örülök, ha egy versenyen úgy érek be a célba, ha utána érmet kapok.
Gyenesei pénteken a felnőtt vívó országos bajnokságon párbajtőrben  szerepelt, jól is ment neki a vívás, de a 32-közé jutásért egy tussal, 12-11-re kikapott egy profi vívótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!