Sport

2010.08.14. 02:25

Mindenki győztesen kezdené a szezont

Székesfehérvár - A hét végén elkezdődik a pontvadászat az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. A Pálhalma ma, a Bicske és a Mór pedig holnap 17 órakor lép pályára.

Parall Bálint

- Hazai környezetben mindenképpen győzelmet várok. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak majd a városban rég nem látott labdarúgó mérkőzésre. Azt várom a fiúktól, hogy jól és eredményesen játsszanak - mondta Nagy Zoltán, a Pálhalma edzője.

A csapat várható összeállítás: Vörös - Szabó G., Sztanó, Salamon, Papp - Dudás, Barics - Bartha, Balaskó, Kóczián - Berényi.

A móriak a szépemlékű Zsámbéknál vizitálnak vasárnap délután.

- Egyértelműen a három pontért utazunk Zsámbékra, de az első forduló mindig nehéz, hiszen gyakorlatilag az első tétmérkőztést játsszuk hosszú idő óta, ráadásul idegenben. Nem féltem a csapatot, mivel mindenki egészséges, és harcra kész, úgy gondolom, hogy elérjük a célunkat - mondta Domján Norbert, a móriak edzője.

A várható összeállítás: Deák - Handl, Janovics, Trampler, Pongrácz - Pálfi, Disztl, Gál, Balaskó - Tiber, Handler.

A Bicskei TC hazai pályán kezd vasárnap 17 órakor a Maglóddal.

- Egyformán készülünk minden mérkőzésre. Nem ismerem a Maglód csapatát, de győzni szeretnénk, bár tudom, hogy nagyon nehéz lesz, hiszen a tavalyi év Mátra csoportjának másodikját fogadjuk - mondta Schróth Lajos, a bicskeiek edzője.

A várható összeállítás: Kosztelnik - Tóth, Vaszicsku, Gáll, Bartha F. (Kőbányai L.) - Varga D., Szentjobbi (Varga Zs.), Mérey - Boros, Bartha P. (Szőke), Kőbányai R. (Pozsgai M.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!