Sport

2010.06.05. 02:28

Vidi: Bozsovics aláírt!

Székesfehérvár - Péntek délben megérkezett a Videoton FC-hez a szerb Partizán Belgrád által is aláírt megállapodás, amelynek értelmében a Partizán nyolcszoros montenegrói válogatott kapusa, Mladen Bozsovics a Vidihez igazol.

Matók János

- A honfitársaimtól hallottam már a Videotonról, ők mondták, hogy jövőre a bajnoki cím a klub célja. Azt is elmondták, hogy kiválóak az itteni körülmények, s korrekt a vezetés. Az is lényeges, hogy a csapat nyáron indul az Európa Ligában. Amit eddig itt tapasztaltam, az számomra nagyon szimpatikus. Egy egészséges szellemű sportoló 2-3 évente vált az új kihívások miatt, ezért kerestem én is új klubot. A célok itt is ugyan-azok, mint a Partizánnál voltak, de az új környezet másféle feladatok elé állítják az embert. Nekem nem az számít, hogy van már bajnoki aranyam, mert evés közben jön meg az étvágy - mondta a kapus Mladen Bozsovics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!