Sport

2009.05.13. 02:29

Pastrovics Melinda az FKC-hoz szerződik

Székesfehérvár - A magyar női kézilabda-válogatott kapusa, Pastrovics Melinda július 1-jétől a Fehérép Alcoa FKC játékosa lesz.

Matók János

Bár az idei szezonnak még nincs vége, a Fehérép Alcoa FKC NB I-es női kézilabdacsapata megtette az első lépést a következő idényre: a válogatott kapusa, Pastrovics Melinda nem újítja meg a június 30-án lejáró szerződését a Debrecennél, s július 1-jétől egy évig a Fehérép Alcoa FKC-hoz szerződik.

- Annak örülök, hogy részese lehetek a DVSC dobogós eredményének, ami a harmadik helynél rosszabb már nem lehet. Jól éreztem magamat Debrecenben, de a váltás mellett több tényező is döntött. Így az, hogy a fehérvári klub három éve már folyamatosan hívott. A másik Sugár Tímea kapusedző személye, akivel már a Fradiban is dolgoztam. A harmadik pedig az a szakmai cél, amit Sótonyi László vezetőedző kifejtett. Remélem, hogy Fehérváron is sikerekben lesz részem - mondta Pastrovics Melinda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!